Zakaj se odločiti za panelno ograjo?

Panelna ograja

Panelne ograje so zelo priljubljene, ko pride do potrebe po ograjevanju večjih javnih površin. Odlične so zaradi sila enostavne namestitve, nizkih stroškov, enostavnega vzdrževanja ter različnih možnosti, ki jih ponujajo. Uporabljajo se lahko kot ograje za zasebne ali poslovne namene.

Največkrat se panelne ograje uporabljajo za dvorišča, vrtove, balkone, terase, športna igrišča, parkirišča, industrijske objekte in na nekaterih drugih lokacijah. Sama montaža je precej preprosta, veliko pa je prostora tudi pri izbiri velikosti posameznih panelov, ki nato sestavljajo kompletno ograjo.

1. Dolga življenjska doba

Če iščete razlog, zakaj se odločiti za panelno ograjo, je eden teh lahko njihova trajnost. Običajno so izdelane iz trpežnih materialov, ki so odporni na vremenske vplive, korozijo in druge morebitne poškodbe.

2D panelna ograja
Vsi elementi ograje so jekleni, vroče cinkani in prašno barvani.

Pri izbiri ustrezne ograje si vsekakor oglejte 2D panelne ograje. Želite ograditi prostor, ki je namenjen živalim? Tovrstne ograje so več kot primerne za ta namen, hkrati pa dovolj trpežne, da jih živali ne bodo poškodovale.

2. Enostavna montaža

Panelne ograje so odlične za ograjevanje vsega prej naštetega, vsi sestavni elementi pa so jekleni, vroče cinkani in prašno barvani. Vgradnja je enostavna, saj ne potrebujemo opor in vogalnih stebričkov. Paneli za panelne ograje Muren so izdelani iz 6 mm horizontalnih ter 5 mm vertikalnih žic, ki se pritrjujejo na stebričke.

Posamezni paneli ograje se enostavno povežejo med seboj s posebnimi spoji ali sponkami, kar lahko zmanjša stroške in čas, potreben za postavitev ograje. Navadno se domačim mojstrom svetuje, da montažo različnih reči prepustijo profesionalcem, v tem primeru pa boste, ob nekaj nasvetih podjetja Muren, z montažo enostavno opravili kar sami.

3. Prilagodljivost in nizki stroški

Pri izbiri panelnih ograj veliko vlogo odigra njihova prilagodljivost. V resnici jih je moč prilagoditi praktično vsem željam, saj so lahko posamezni paneli različnih dimenzij in barv. Prav tako ni odveč dodati, da je izdelava in montaža teh panelov stroškovno zelo učinkovita.

3D panelna ograja
3D panelno ograjo spoznamo predvsem po izboklinah ojačitev.

Ne glede na to, v kakšnem okolju želite postaviti ograjo, se bo panelna ograja vedno lepo zlila z njim in ne bo predstavljala vizualno motečega elementa. Predstavljala bo zgolj ograjenost dela, ki ga boste želeli zaščititi na čimbolj prijazen način.

4. Enostavno vzdrževanje

Ena od prednosti panelnih ograj se skriva še v njihovem vzdrževanju. Ker so izdelane z mislijo na to, da so odporne proti različnim vremenskim vplivom, njihovo vzdrževanje res ne bo vzelo veliko časa. V resnici jih bo potrebno občasno zgolj očistiti z vodo in blagim čistilom.

5. Za brezskrbno igro

Če imate večji vrt in se na njem pogosto igrajo otroci, boste s panelno ograjo odlično zaščitili svoj naraščaj. Igra bo tako potekala brezskrbno, vi pa se boste lahko v popolnosti sprostili in vam ne bo treba skrbeti za mimo vozeča vozila, pred katera bi lahko stekel otrok.

Panelna ograja Muren
Panelne ograje MUREN so zanesljive, trajne, in cenovno dostopne.

Enako velja v primeru domačih živali, saj se razposajeni kužki kaj hitro znajdejo izven teritorija, ki jim je namenjen. Poskrbite za brezskrbno uživanje, igro in kljub vsemu ohranite pogled v zunanji svet. S pomočjo panelne ograje se ne bo nikoli več zgodilo, da bi se žoga skotalila na cesto in bi se otrok nemudoma podal za njo v nevarnost.

Preberite tudi ...

Nakupovanje pohištva

Nakupovanje pohištva prek spleta

Obožujem nakupovanje pohištva. Če bi lahko ponovno začenjala svojo poslovno pot, bi gotovo počela nekaj v povezavi s pohištvom, opremljanjem doma, načrtovanjem in prenavljanjem domov. Sestra me je povabila zraven, ko je nakupovala pohištvo za dnevno sobo. Seli se namreč v novo […]