Nakupovanje pohištva prek spleta

Nakupovanje pohištva

Obožujem nakupovanje pohištva. Če bi lahko ponovno začenjala svojo poslovno pot, bi gotovo počela nekaj v povezavi s pohištvom, opremljanjem doma, načrtovanjem in prenavljanjem domov.

Sestra me je povabila zraven, ko je nakupovala pohištvo za dnevno sobo. Seli se namreč v novo hišo, ki jo bo popolnoma na novo opremila. Najprej sva se ustavile pri dnevnih regalih. Ogledovale sva si različne postavitve, različne oblike in funkcionalnosti pohištva za dnevno sobo. Dnevni regali so univerzalen kos pohištva, ki ne spada le v dnevno sobo, ampak tudi v predsobo, spalnico, garažo, delavnico ali delovno sobo.

V oči so mi padli lepi beli dnevni regali s steklenimi policami. Odločili sva se, da bova po trgovinah zaenkrat le malo pogledali ponudbo. Nato pa sva prečesali še ideje po spletu in spletne trgovine s pohištvom.

Navdušeni nad spletnim nakupovanjem

Bila sem popolnoma presenečena, koliko ponudbe je na spletu. Spletne trgovine imajo veliko prednost, saj lahko na spletu predstavijo tudi izdelke, ki jih nimajo na zalogi. Zagledali sva se v kar nekaj kosov pohištva, ki jih v fizičnih trgovinah nisva zasledili. Na začetku sva bili sicer malo skeptični zaradi nakupa na spletu. A po kakšnem tednu, ko so sestri dostavili prvi kos, sva bili naravnost navdušeni. Dnevni regali so bili še lepši kot so bili predstavljeni na spletni strani. Presenetljivo je bilo pohištvo izjemno dobre kvalitete, za zelo ugodno ceno.

Dnevni regal
Veliko ponudbo dnevnih regalov na internetu ima spletna trgovina Volino.

Njen mož je dnevne regale sestavil in prostor je postal kar naenkrat čudovit. Sedežna garnitura je že bila nameščena, televizija in klubska mizica tudi, manjkali so le še dnevni regali. Ti so dali prostoru piko na i. Običajno omare zaprejo prostor in mu ne dajo dihati, z dnevnimi regali pa ustvarimo zračnost in prostornost.

Dnevni regali tudi za v spalnico

Naslednji prostor, ki je prišel na vrst za opremljanje, je bila spalnica. Tudi za spalnico sva se najprej odpravili v trgovine in pohištvene salone, nato pa na spletu poiskali, kar v trgovinah še nimajo. Poskrbeli sva, da bo sestrina hiša opremljena po najnovejših trendih in smernicah. Tudi za spalnico bodo v poštev prišli dnevni regali, na katerih bodo prostor krasile knjige in uokvirjene fotografije.

Mateja S. iz Ljubljane

Preberite tudi ...

Sedežna garnitura

Sedežna garnitura – več kot le kos pohištva

Sedežne garniture zagotovo ne kupujemo vsak dan, zato je premišljena izbira izrednega pomena. Kako tudi ne, saj ne kupujemo le navadnega kosa pohištva, ampak srce naše dnevne sobe. Ustrezna sedežna garnitura lahko predstavlja kotiček za sproščanje in lenarjenje, ponuja uteho v dnevih, […]

Razsvetlitev hišnega dovoza

Razsvetlitev hišnega dovoza

Na domačem hišnem dovozu imam problem. Javna razsvetljava ne sega na domače dvorišče. Običajno na naše dvorišče sijejo le luna in zvezde, zato je pred hišo ponoči zelo temno. Obiskom je ob večernem prihodu moteče, saj le težko najdejo vhodna vrata. Poiskala […]