Top 4 otroške smuči

Top otroške smuči

Otroška radost na snegu ne pozna meja. V zimskem času je zato nadvse pomembno, da svojim otrokom omogočite, da so čim pogosteje v stiku z naravo in da se udeležujejo različnih zimskih aktivnosti. Smučanje tudi pri otrocih zagotovo sodi med najbolj priljubljene.

Če smo vas zalotili v fazi, ko za svojega najmlajšega ravno izbirate primerne otroške smuči, potem ste na pravem mestu. V nadaljevanju prispevka vam bomo namreč predstavili štiri modele otroških smuči, ki veljajo za izjemno priljubljene in visoko kakovostne. Ene od njih bi moral imeti tudi vaš otrok, saj si zagotovo želite, da na smučanju uživa in pri učenju tehnike hitro napreduje.

4. Otroške smuči Fischer RC4 Race JR

Smuči Fischer RC4 Race JR se najpogosteje označujejo kot odlične in vsestranske smuči za otroke. Prodajajo se v kompletu z vezmi Fischer FJ4 AC Junior Rail.

Otroške smuči Fischer RC4 Race JR

Smuči so opremljene s posebno Air power tehnologijo. Otrok tako lahko s svojo težo lažje upogne smučko in jo posledično tudi veliko lažje obvladuje. Smuči so primerne za otroke, ki si želijo na področju smučanja ustvarjati pomembne korake, ki jih bodo morda nekoč pripeljali do zmagovalnih stopničk.

3. Otroške smuči Elan RC Race

Za smuči Elan RC Race boste slišali, da so kot mala smučarska raketa. Namenjene so otrokom z velikimi smučarskimi ambicijami. Smuči so otroku v izjemno veliko pomoč, saj z njimi lahko zelo hitro napredujejo.

Otroške smuči Elan RC Race

S prav posebno sredico in tehnologijo dosegajo optimalen prenos energije na robnik. To smučem omogoča še usklajene in dinamične carving zavoje. Grafiko smuči pa bi zlahka primerjali z grafiko smuči, ki so namenjene odraslim.

2. Otroške smuči Fischer RC4 The CURV Pro JR

Za smuči Fischer RC4 The CURV Pro JR je značilno, da so izjemno vodljive. Še posebej so jih veseli otroci, ki hodijo po poti proti tekmovalnemu smučanju.

Otroške smuči Fischer RC4 The CURV Pro JR

Smuči se odlikujejo tudi po izjemni torzijski togosti ter po vrhunskem oprijemu na trših in ledenih podlagah. Izdelane so iz najboljših materialov.

1. Otroške smuči Atomic Redster J4 JR

Atomic Redster J4 JR veljajo za vrsto smuči, ki se lahko pohvalijo s tem, da so že mnogim mladim smučarjem pomagale uresničiti njihove sanje. Posebna konstrukcija in leseno jedro smučem zagotavljata odličen oprijem robnikov in izjemno stabilnost.

Otroške smuči Atomic Redster J4 JR

Njihova geometrija je v največji meri prilagojena lažjemu začenjanju v povezavi z zavoji. Smuči se odlično oprijemljejo na prav vseh podlagah. Nudijo vrhunske vozne lastnosti, ki so namenjene tudi za resne treninge in tekmovanja.

Že veste, katere boste izbrali?

Tako, predstavili smo vam kar štiri modele otroških smuči, za katere lahko še enkrat zapišemo, da veljajo za ene izmed najboljših na sodobnem trgu. Vaša naloga je, da si skupaj z otroki vzamete čas in še enkrat predelate vsako vrsto smuči posebej.

Ker so prav vse res nekaj posebnega, se boste verjetno nekoliko težje odločili. Ne glede na to, za katero vrsto se boste odločili, vam zagotavljamo, da bo vaš otrok na smučišču užival in da bo s svojimi novimi smučmi deležen tudi kakšnega zavidljivega pogleda.

Naj vam za konec podamo še nasvet, da bo v primeru nejasnosti ali težav pri izbiri smuči najbolje, da se za pomoč obrnete na prodajalca v specializirani trgovini.

Preberite tudi ...