Kako učinkovito zaščititi mobilni telefon?

Zaščita mobilnega telefona

Navajeni smo, da zavarujemo svoje zdravje, avtomobil, hišo, … pravzaprav vse, kar nam nekaj pomeni in ni poceni. Le zakaj bi bilo potem kaj drugače v primeru varnosti mobilnega telefona? Še posebej, če govorimo o sila prestižni napravi, ki sliši na ime iPhone.

Tokrat ne bomo govorili o zavarovanju na način »če se kaj pripeti« in bi to krila zavarovalnica, pač pa o fizičnem zavarovanju dragocene naprave. Morda v prvem hipu pomislite, da je ta povsem varna v vašem žepu, a žal se povsem prepogosto zgodi, da nekako najde pot iz njega, ali iz roke, in pristane na tleh.

Bolje preprečiti kot objokovati

Ena najboljših zaščit za preprečitev tovrstnih nezgod so vsekakor ovitki za iPhone, Samsung, Huawei in druge znamke telefonov. Z njihovo pomočjo bo vaš mobilni telefon na varnem pred različnimi udarci, trdimi predmeti in neprijetnimi poškodbami, ki jim sledijo. Ti ovitki bodo vaš telefon zaščitili in ga celo polepšali, če si boste tega le želeli.

TPU ovitki za iPhone

Pa brez skrbi. Nobene potrebe ni, da bi bil vaš prelep mobilnik kričav in barvit, če si tega ne želite. Lahko si omislite tudi povsem nevpadljiv prozoren silikonski ovitek, ki ne bo pokvaril videza vašega pametnega telefona, bo pa vseeno tam, ko bo treba, da se ne pripeti najhujše.

Kakšen ovitek naj kupim?

K sreči je izbor ovitkov za iPhone in druge telefone tako raznovrsten, da je praktično nemogoče, da ne bi našli pravega zase. V spletni trgovini ilovemobi.si boste zagotovo našli ovitek, ki bo popihal na vašo dušo. Morda ste po naravi zabavni in vam bo godil ovitek s kakšnim šaljivim potiskom. Morda si želite boljšega občutka v roki, kar boste najenostavneje rešili s Soft gel ovitkom za telefon.

Etuiji za iPhone

Seveda pa lahko za varnost svojega mobilnega telefona poskrbite še dodatno. Vedno dobrodošla so zaščitna in samolepljiva stekla za zaščito precej občutljivega zaslona telefona, lahko pa svojo napravo zaščitite tudi z etuiem, ki bo tako prekril in zaščitil vaš mobilnik v celoti.

Ne dovolite, da vam trenutek neprevidnosti pokvari dan!

Preberite tudi ...