Strokoven avtoservis za varno in udobno vožnjo

Avtoservis

Ste tudi vi že kdaj pomislili, zakaj bi sploh hodili na avtoservis, če z vašim avtomobilom ni prav nič narobe? Vsaj po vaši oceni ne. A preden boste sprejeli dokončno odločitev, raje še enkrat dobro premislite. Morda na armaturni plošči res ne sveti nobena sumljiva lučka, a v notranjosti avtomobila se lahko dogaja marsikaj, česar sami sploh ne opazite.

Z vsakodnevno uporabo avtomobila se pač ne morete izogniti obrabi in staranju različnih mehanskih delov, spreminjanju lastnosti tekočin in podobnim nevšečnostim. Da bi se torej uspešno izognili takšnim in drugačnim okvaram vozila, do katerih lahko pride tudi v najslabšem možnem trenutku, vam svetujemo, da svojemu avtomobilu v rednih presledkih privoščite temeljit servis.

Od znamke vašega avtomobila – pa tudi od načina vožnje – je odvisno, kako pogosto boste morali obiskati avtomehanično delavnico. V vsakem primeru pa je redno vzdrževanje avtomobila bistvenega pomena, če želite, da vas bo jekleni konjiček še dolgo spremljal na poti. Strokovni pregled vozila v kakovostnem avtoservisu je pač predpogoj za dolgo življenjsko dobo vozila in predvsem za varnost na cesti.

Avtomehanična delavnica pri Kranju

Če iščete zanesljiv servis vozil blizu Kranja, potem je avtoservis Selan za vas prava izbira. V avtomehanični delavnici želijo doseči čim večje zadovoljstvo svojih strank, zato svoje storitve opravljajo strokovno in z visoko natančnostjo. Vaše vozilo temeljito pregledajo, odpravijo napake ter vam kar najbolje svetujejo, kako vozilo optimalno vzdrževati.

Pohvalijo se lahko s široko paleto storitev, ki vključuje servisne preglede, test in popravilo zavor, servis izpušnih plinov, test in popravilo amortizerjev, hitri servis, diagnostiko vozila ter različna mehanična popravila. To velja za vse znamke vozil.

Avtomehanična delavnica Selan je opremljena s sodobno opremo, saj le takšna oprema zagotavlja učinkovit in temeljit servis vozil. Na voljo je celotna diagnostika vozil, dvigala, merilec emisij izpušnih plinov, valji za preizkus zavor, stroji za premontažo ter centriranje zavor in še veliko več.

V avtoservisu Selan se zavedajo, da se avtomobilska industrija neprestano razvija, zato se redno izobražujejo in tako skrbijo, da so vedno v koraku s časom. Le tako lahko zagotovijo, da so kos prav vsaki nalogi.

Se nahajate na Gorenjskem? Obiščite avtomehanično delavnico Selan in se o kakovosti storitev prepričajte tudi sami.

Preberite tudi ...

Cestno prometni predpisi

Preveri svoje znanje CPP z online testi

Vozniški izpit je želja bolj ali manj vsakega izmed nas. Biti mobilen in neodvisen, ko beseda nanese na potovanja ali prevoz v službo in po opravkih. Prve želje po vozniškem izpitu mladi izkažejo takoj, ko imajo zakonsko podlago za njegovo opravljanje. S […]

Vornitzer brisalci

Zakaj so VORNITZER brisalci najboljša izbira?

Pravila varne vožnje zahtevajo, da združujemo dvoje: primerno vozniško obnašanja ter znanje in seveda dobro vzdrževan avto, pripravljen na vse razmere. Da bi bilo v kar največji meri tako, skrbijo predpisi in kazni, vendar pa ti ne morejo zaobjeti vsega potrebnega. Računa […]