Omare po meri iz Alplesa

Omare po meri

Vsak prostor ima svoje značilnosti, drugačne mere ter drugačne oblike. Prav tako se razlikujejo naše potrebe, želje in življenjski slogi. Zato je logično, da serijsko izdelane omare le težko izpolnijo vsa naša pričakovanja in se hkrati lepo prilegajo v prostor.

Prav z namenom rešiti vsak prostorski problem, so v Alplesu razvili program omar po meri. Alplesove vgradne omare običajno segajo od tal do stropa in s tem omogočajo kar najboljši izkoristek prostora, hkrati pa s tem rešijo problem nabiranja prahu na vrhu omare. Seveda pa ni nujno, da omara sega prav do stropa, saj je višina prilagodljiva po vaših željah.

Omare po meri Alples
V podjetju Alples poznajo rešitve za najrazličnejše prostorske težave.

Vgradne omare so na voljo tako z drsnimi kot klasičnimi vrati. Pri obeh različicah lahko izbiramo poljubne barvne kombinacije, na voljo pa so nam tudi različni lesni dekorji, plošče, lakirane v mat ali sijaj izvedbi oziroma barvno steklo. Pri omarah s klasičnimi vrati je mogoče naročiti tudi zunanje predale. S tem pridobimo tako na estetskem videzu omare kot na priročnem prostoru za shranjevanje.

Ker v omarah shranjujemo različne stvari, način shranjevanja pa se od osebe do osebe razlikuje, v Alplesu oblikovanje notranjosti prepuščajo vam. Tako lahko izberete poljubno kombinacijo polic, obešalnih palic ter notranjih predalov. Priporoča se, da pred nakupom dobro preučite svojo staro omaro in ugotovite, na kakšen način največ shranjujete, naredite seznam stvari, ki bodo v omari shranjene, in nato notranjost svoje nove omare prilagodite dejanskim potrebam. Tako boste najlažje ohranili red v omari kar najdlje časa, prostor pa bo optimalno izkoriščen.

Vgradna omara Alples
Stilsko dodelana vgradna omara Alples za jedilni prostor.

Dodatna prednost Alplesovih omar po meri je ta, da jih lahko barvno in stilsko prilagodite ostalim Alplesovim programom. Tako lahko skombinirate atraktivno spalnico z vgradno omaro ter posteljo iz kateregakoli Alplesovega programa, ki je barvno usklajena. Prav tako so Alplesove omare odlična rešitev za opremo dodatne shrambe v kuhinjah.

Z Alplesovimi vgradnimi omarami lahko izkoristite tudi prostor pod stopnicami oziroma pod mansardami. Na ta način je običajno neuporaben prostor lahko odlična shramba. To je še posebej dobrodošlo v manjših stanovanjih, kjer je vsak milimeter prostora še kako dragocen.

Preberite tudi ...

Zaščita pred vlago Gefitas PE 3/300

Vrhunska zaščita pred vlago: Gefitas PE 3/300

Hidroizolacija kot neprepustna membrana ščiti objekte pred zunanjimi vremenskimi vplivi. Pri gradnji hiše je predvsem pomembna hidroizolacija kleti in temeljev, uporablja pa se tudi za strehe. Na voljo je veliko različnih zaščitnih in izolacijskih materialov, izbira pa je odvisna od tega, kaj […]

Robotski sesalnik

5 slabosti robotskih sesalnikov

Nič ni lepšega kot to, da lahko neko delo, ki ti ne diši, prepustiš drugim. Najbolje kar robotu! To velja tudi za sesanje, ki marsikomu ni v veselje. Vendar pa imajo robotski sesalniki, kljub temu da so na voljo tudi pri nas […]