Kozmetična oprema za velike in majhne salone

Kozmetična oprema za salone

Odpirate svoj kozmetični salon ali prenavljate starega? Poskrbeti je potrebno tako za lepo urejene in dekorirane prostore, v katerih se bodo vaše stranke počutile udobno ter sproščeno, kot tudi za sodobno kozmetično opremo, ki jo lahko pri nas najdete pri podjetju Imprim iz Maribora.

Storitvam prilagojena kozmetična oprema

Na področju kozmetične nege prihaja v zadnjih časih do precej inovacij, in če želite nuditi vrhunske storitve, jim morate slediti s sodobnimi napravami. Na spletni strani http://imprim.si/ boste tako našli najsodobnejše aparate za nego obraza, nego telesa, manikuro in pedikuro, prav tako kot kozmetična oprema pa so vam na voljo tudi vse drobne potrebščine ter kakovosten material, brez katerega danes enostavno ne gre. Ponudba podjetja Imprim je raznovrstna in kot taka zadošča tako majhnim kot velikim salonom, saj lahko znotraj različnih področij vedno najdete aparate in opremo po ceni, ki si jo lahko privoščite.

Kozmetična oprema
V podjetju Imprim iz Maribora vam je na voljo kakovostna kozmetična oprema.

Prava kozmetična oprema vam lahko pomaga, da ponudite storitve, ki jih morda konkurenca še ne nudi, ali pa se znotraj dejavnosti specializirate na primer za manikuro ali masažo.

Pri manjših salonih se vsekakor priporoča specializacija oziroma nudenje storitev, ki odstopajo od povprečja. Če večina salonov ponuja eno vrsto nege obraza, si lahko tako sami priskrbite opremo za nego obraza na drugačen način, s čimer si lahko zagotovite večje število strank. Zaradi tega je potrebno pred investicijo v kozmetično opremo vsekakor narediti tudi nekaj analize trga. Če vam to ne gre, pa vam bodo v podjetju Imprim svetovali, katera kozmetična oprema je tista, ki ponuja ali najbolj širok nabor storitev ali specifiko, ki je nova in po kateri se v prihodnje pričakuje največ povpraševanja.

Oglasite se lahko tudi v njihovem razstavnem salonu v Mariboru, kjer se lahko kozmetična oprema tudi preizkusi oziroma vam za večino pripravijo demonstracijo uporabe. Kar oglasite se – izvedeli boste veliko novega in se bolje spoznali z zadnjimi trendi na področju kozmetičnih storitev.

Kaj pa financiranje?

Kakovostna kozmetična oprema je morda dražja, kot si jo trenutno lahko privoščite. Še zlasti pri kozmetikih, ki so manjši samostojni podjetniki, je to pogosto lahko ovira. A ne pri opremi, ki jo ponuja Imprim! Zagotavljajo vam namreč dostopne cene in ponujajo možnost obročnega odplačevanja, prav tako pa je mogoče različne aparate pri njih tudi najeti. Na primer aparate za elektrostimulacijo, diamantni piling, kavitacijo, kriolipolizo in kisikovo terapijo. Tako nova ponudba ali odprtje salona ne bo prevelik zalogaj. Lotili se ga boste lahko povsem brez stresa.

Preberite tudi ...

Arašidovo maslo

Zakaj redno uživati arašidovo maslo?

Čeprav se vam morda zdi, da je arašidovo maslo samo še ena nezdrava ameriška malica, pa ima ta slavni namaz številne pozitivne učinke na zdravje. Nekatere najpomembnejše učinke vam bomo na kratko predstavili. Če vas bodo dejstva o namazu iz arašidov navdušila, […]

Akne

Kaj so akne?

Akne so kožna sprememba, ki se obravnava kot zdravstvena težava. Za razliko od navadnih mozoljev so akne namreč huda oblika mozoljavosti, kjer ne pride zgolj do zamašitve kožnih izvodil zaradi sebuma, temveč ta povzroči tudi vnetje tkiva v okolici. Gre za vnetje […]