Kozmetična oprema za velike in majhne salone

Kozmetična oprema za salone

Odpirate svoj kozmetični salon ali prenavljate starega? Poskrbeti je potrebno tako za lepo urejene in dekorirane prostore, v katerih se bodo vaše stranke počutile udobno ter sproščeno, kot tudi za sodobno kozmetično opremo, ki jo lahko pri nas najdete pri podjetju Imprim iz Maribora.

Storitvam prilagojena kozmetična oprema

Na področju kozmetične nege prihaja v zadnjih časih do precej inovacij, in če želite nuditi vrhunske storitve, jim morate slediti s sodobnimi napravami. Na spletni strani http://imprim.si/ boste tako našli najsodobnejše aparate za nego obraza, nego telesa, manikuro in pedikuro, prav tako kot kozmetična oprema pa so vam na voljo tudi vse drobne potrebščine ter kakovosten material, brez katerega danes enostavno ne gre. Ponudba podjetja Imprim je raznovrstna in kot taka zadošča tako majhnim kot velikim salonom, saj lahko znotraj različnih področij vedno najdete aparate in opremo po ceni, ki si jo lahko privoščite.

Kozmetična oprema
V podjetju Imprim iz Maribora vam je na voljo kakovostna kozmetična oprema.

Prava kozmetična oprema vam lahko pomaga, da ponudite storitve, ki jih morda konkurenca še ne nudi, ali pa se znotraj dejavnosti specializirate na primer za manikuro ali masažo.

Pri manjših salonih se vsekakor priporoča specializacija oziroma nudenje storitev, ki odstopajo od povprečja. Če večina salonov ponuja eno vrsto nege obraza, si lahko tako sami priskrbite opremo za nego obraza na drugačen način, s čimer si lahko zagotovite večje število strank. Zaradi tega je potrebno pred investicijo v kozmetično opremo vsekakor narediti tudi nekaj analize trga. Če vam to ne gre, pa vam bodo v podjetju Imprim svetovali, katera kozmetična oprema je tista, ki ponuja ali najbolj širok nabor storitev ali specifiko, ki je nova in po kateri se v prihodnje pričakuje največ povpraševanja.

Oglasite se lahko tudi v njihovem razstavnem salonu v Mariboru, kjer se lahko kozmetična oprema tudi preizkusi oziroma vam za večino pripravijo demonstracijo uporabe. Kar oglasite se – izvedeli boste veliko novega in se bolje spoznali z zadnjimi trendi na področju kozmetičnih storitev.

Kaj pa financiranje?

Kakovostna kozmetična oprema je morda dražja, kot si jo trenutno lahko privoščite. Še zlasti pri kozmetikih, ki so manjši samostojni podjetniki, je to pogosto lahko ovira. A ne pri opremi, ki jo ponuja Imprim! Zagotavljajo vam namreč dostopne cene in ponujajo možnost obročnega odplačevanja, prav tako pa je mogoče različne aparate pri njih tudi najeti. Na primer aparate za elektrostimulacijo, diamantni piling, kavitacijo, kriolipolizo in kisikovo terapijo. Tako nova ponudba ali odprtje salona ne bo prevelik zalogaj. Lotili se ga boste lahko povsem brez stresa.

Preberite tudi ...

Hujšanje

Hujšanje s spremembo življenjskih navad

Prekomerna telesna teža je težava, s katero se spopada veliko število svetovnega prebivalstva. Gre za problem, ki s seboj prinaša ogromno negativnih posledic na zdravje človeka. Precej bolezni se povezuje s prekomerno težo, zato je še kako pomembno, da imamo to ves […]

Kurkumin

Kaj je kurkumin in zakaj ga uživati?

Čeprav kurkumo morda že uporabljate kot začimbo pri raznovrstnih jedeh, pa le malokdo od uporabnikov te sicer zelo priljubljene začimbe ve, da je njena glavna sestavina kurkumin. Nekateri ga označujejo za naravnega zdravilca, saj pomaga pri mnogih težavah. Kurkumin je rumeno-oranžno barvilo […]