Generiranje GLS nalepk v WooCommerce

Generiranje GLS nalepk v WooCommerce

Postavitev spletne trgovine je danes dokaj enostavna, če se opremo na WordPress in vtičnik WooCommerce. In ne le postavitev, pač pa tudi njeno upravljanje. Ker so na voljo številni vtičniki, lahko takšno spletno trgovino v celoti priredimo svojim željam in potrebam.

Dokaj enostavno je dodajati tudi nove možnosti plačil ter način prevzema pošiljke. Da bi bila cela storitev še bolj enostavna in procesi dela hitrejši, je tu sedaj še vtičnik WooCommerce GLS. Preverimo, katere so njegove prednosti in kako z njim dodatno izboljšati svojo storitev.

Za večje zadovoljstvo strank

Spletni kupci si vsi želijo popolnoma enakih stvari. Za svoj nakup porabiti karseda malo časa in prejeti pošiljko v čim krajšem roku. Da bi jim prišli nasproti, lahko sedaj z vtičnikom WooCommerce GLS kar v nadzorni plošči svoje spletne trgovine pripravite nalepke za na pošiljko.

Takšna nalepka bo zajemala kopico pomembnih podatkov, pohitrila proces dostave in dala kupcu vpogled v stanje o tem, kje se njegov paket trenutno nahaja. Nič več klicev strank, ki jih zanima, kaj se dogaja z njihovo pošiljko. Odslej bodo na e-poštni naslov prejele sledilno številko in bodo lahko ves čas na tekočem.

Dodelan sistem

Če ste bili doslej vajeni svoja naročila v spletni trgovini obdelovati ročno, lahko v primeru WooCommerce GLS na to pozabite. Vtičnik bo samodejno zaznal, kdaj je pošiljka naročila dostavljena in naročilo označil kot zaključeno. Ker sami veste, koliko dela vas čaka na več področjih, povezanih s spletno trgovino, vam bo ta novica zagotovo narisala nasmešek na obraz.

Generiranje GLS nalepke
Generiranje GLS nalepk v spletni trgovini WooCommerce še nikoli ni bilo tako enostavno.

Lahko se boste posvetili marketingu in socialnim omrežjem, morda poiskali nove artikle za povečanje prometa in prodaje. Ni lepšega kot so takšni digitalni pomočniki, ki administratorju spletne trgovine prihranijo čas in svoje delo opravijo brezhibno.

Možnost dostave v paketomat

Paketomati so v zadnjih letih postali zelo priljubljena rešitev za kupce prek spleta, ki želijo svojo pošiljko prejeti čim prej, ne da bi jim bilo za to treba hoditi na pošto in čakati v dolgi vrsti. Ko pričakuješ svoj paket in ugotoviš, da si zamudil dostavo, si želiš, da bi jo naročil kam drugam.

Paketomati so na voljo na številnih lokacija in WooCommerce GLS poskrbi za to, da si jih kupec lahko pred naročilom tudi ogleda kar na blagajni vaše spletne trgovine. Tam si izbere določen paketomat ali paketno trgovino ter paket prevzame, ko prejme avtomatsko obvestilo.

Smisel tehnologije je, da nam olajša življenje. V primeru vtičnika WooCommerce GLS bo tehnologija poenostavila življenje tako vam kot vašim strankam.

Preberite tudi ...

Izdelava spletne strani

Kakšno spletno stran potrebujem?

V prvi vrsti je potrebno poudariti, da mora biti spletna stran danes očem prijazna, pregledna, in uporabna. Prav tako je izjemno pomembno, da je prilagojena mobilnim napravam. Kar okrog 70 % vsega prometa na spletu se danes opravi prek mobilnih naprav, kot […]

Hitro nalaganje spletne strani

9 nasvetov za hitro nalaganje spletne strani

Hitrost nalaganja spletne strani je eden izmed ključnih dejavnikov, ki vplivajo na uporabniško izkušnjo in uspešnost spletne prisotnosti. Ko uporabniki obiščejo spletno stran, pričakujejo, da se bo hitro naložila in jim omogočila nemoteno brskanje po vsebini. Počasne spletne strani lahko povzročijo frustracije, […]