Zakaj so VORNITZER brisalci najboljša izbira?

Vornitzer brisalci

Pravila varne vožnje zahtevajo, da združujemo dvoje: primerno vozniško obnašanja ter znanje in seveda dobro vzdrževan avto, pripravljen na vse razmere. Da bi bilo v kar največji meri tako, skrbijo predpisi in kazni, vendar pa ti ne morejo zaobjeti vsega potrebnega. Računa se tudi na zdravo pamet vsakega posameznega voznika.

VORNITZER brisalci za popolno vidljivost

Srečanje s policistomVeliko je anekdot o tem, kaj vse je zanimalo policiste, ko so ustavili voznike, prav tako tudi cel kup zabavnih šal, in čeprav so nekateri pripetljaji izmišljeni, so drugi še kako resnični. Pripovedi o tem, kako je šofer komaj videl policista, ker je imel na prednjem steklu očiščen le majhen del površine, ravno toliko, da je videl skozenj, na primer. In smešna zgodba ni več smešna, če se zavemo morebitnih posledic. Kaj bi bilo, če policist voznika ne bi ustavil?

Pripetljaj, ki bi lahko bil odličen uvod v oglas za ta ali oni avtodel. Na primer: VORNITZER brisalci – z njimi boste gotovo vedno še pravi čas opazili policiste.

A pustimo šalo ob strani. Dejstvo je, da je treba skrbeti, da je avto pred vožnjo primerno pripravljen, in prav metlice avtomobilskih brisalcev so pogosto tiste, ki lahko vplivajo na kakovost vožnje, a se tega premalo zavedamo. Pogosto se odpravimo na pot s slabimi brisalci in šele ob neprijetnih vremenskih razmerah se zavemo, da to ni dobro. Na srečo so nam kakovostni brisalci, na primer VORNITZER brisalci, na voljo v mnogih prodajalnah in tudi prek spleta, tako da je menjava lahko precej hitra. In zakaj omenjamo prav to znamko?

Metlice brisalcev VORNITZER
Brisalci VORNITZER so na voljo na www.avtobrisalci.com.

VORNITZER brisalci so znani po tem, da ponujajo odlično razmerje med ceno in kakovostjo. Metlice se enostavno namestijo, čvrsto držijo, nosilci poskrbijo, da se gumica dobro prilega vetrobranskemu steklu, ta pa ne glede na zunanjo temperaturo in notranjo temperaturo pod steklom lepo drsi in popolnoma odstranjuje vodo ter umazanijo.

Preberite tudi ...

Cestno prometni predpisi

Preveri svoje znanje CPP z online testi

Vozniški izpit je želja bolj ali manj vsakega izmed nas. Biti mobilen in neodvisen, ko beseda nanese na potovanja ali prevoz v službo in po opravkih. Prve želje po vozniškem izpitu mladi izkažejo takoj, ko imajo zakonsko podlago za njegovo opravljanje. S […]

Okvare na vozilu

Kako zaznati okvare na vozilu?

Vsak voznik se sreča z možnostjo okvar na svojem vozilu, ki lahko vplivajo na varnost, udobje in zanesljivost vožnje. Zgodnje zaznavanje teh okvar je izjemnega pomena za preprečevanje večjih težav in zaščito tako voznika kot tudi potnikov. Kako torej učinkovito zaznati morebitne […]